Az építkezés költséges és nehezen átlátható, bonyolult tevékenység. Éppen ezért fontos, hogy a megfelelő tervekkel kezdjünk neki, hiszen csak akkor lehet benne biztos az építtető, hogy azt kapja amit elvár és azon az áron, amiért szerződést kötött a kivitelezővel. Divattá vált az utóbbi időben, hogy az építtető csak a tervezők által kínált ár alapján ad megbízást, pedig ez olyan, mintha a galériában becsukott szemmel, a legolcsóbb festményt választaná.Építkezni akarok! - Miből? Mekkorát?

Ha olyan házat akarsz építeni, ami a lehető legjobban megközelíti, azt amit szeretnél és amit megengedhetsz magadnak, akkor fogadj meg néhány tanácsot! Tovább > >Mi a különbség az engedélyezési és a bejelentési eljárás között?

Bevezetésre került egy új fogalom, a Bejelentés. A jogszabály nagy hibája, hogy ezt az új fogalmat - ahogy ez korábban a jogalkotásban szokás volt - nem definiálta. Tovább > >Mikor kell energetikai tanúsítványt készíttetni?

Energiát használó épület energetikai jellemzőinek tanúsítási eljárása az alábbi épületekre kötelező. Tovább > >Épületenergetikai tanúsítás (ET)

amit tudni kell az épületek tanúsításárólÉpítőanyagok

építőanyag gyártókÉpületgépészeti anyagok

épületgépészetianyag gyártókSzótár

építőipari szavak, kifejezésekOLDAL TETEJÉRE | SZÓTÁR | KAPCSOLAT | OLDALTÉRKÉP | ©2012 FONTAN ART